GündemKültür SanatManşet

KALEDE MUHTEŞEM CAZ KONSERİ

Bodrum-Caz FestivaliBodrum’un kültür ve sanat hayatına ve turizmine destek vermek için gerçekleştirilen 1. Bodrum Caz Festivali devam ediyor.

17 Eylül’e kadar sürecek olan festivalin galasında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Deniz Yıldızları Orkestrası ile Sibel Köse sahne aldı.

Caz Derneğinin girişimleri ve çeşitli kuruluşların destekleriyle Muğla’nın Bodrum İlçesinde devam eden caz festivalinde gala gecesi yapıldı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde düzenlenen gecede, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Deniz Yıldızları Orkestrası ile Sibel Köse sahne aldı.

Ülkemizin sayılı Bigband orkestralarından Türk Deniz Kuvvetleri Deniz Yıldızları Caz Orkestrası feat. Sibel Köse Konseri Bodrumlu caz severleri adeta büyüledi. Dünya klasiklerinden birçok eserin seslendirildiği gecede izleyenler caza doyamadı.

Bodrum’un değişik mekanlarında yerli ve yabancı caz sanatçılarının konserleriyle dolu dolu geçen festival 17 Eylül günü Jehan Barbur konseri ile sona erecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu