GündemManşetSiyaset

CHP BODRUM’DA DELEGE SEÇİMLERİ BAŞLIYOR

Recai_Seymen_CHP_Bodrum_İlçe_Bşk.CHP Bodrum İlçe Başkanlığı “Muhtarlık Bölgesi Delegeleri ve Parti İçi Ön Seçmen Seçimleri” 11 Eylül tarihinde başlıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı önümüzdeki günlerde yapacağı kongre öncesi delege seçimleri için kolları sıvadı. Delege seçimleri için genel merkezden gelen talimatlar ışığında bir tarih belirleyen CHP Bodrum İlçe Başkanlığı, 11 Eylül ve 19 Eylül tarihleri arasında delegelerini belirleyecek. 10 günlük süreçte Bodrum’da tüm mahallelere tek tek sandık konulacak ve CHP’li üyeler oylarını kullanarak delegeleri belirleyecek.

İLK GÜN 8 MAHALLE BİRDEN

CHP’nin delege seçimlerinde ilk gün olan 11 Eylül’de 8 mahallede sandık kurulacak. CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen’in açıklamalarına göre 11 Eylül’de Turgutreis, Bahçelievler, Karabağ, Akçaalan, Gürece, Yaka, Cumhuriyet ve Türkkuyusu mahallelerinde sandıklar kurulacak. 11 Eylül’ün ardından hangi mahallelere hangi gün sandık kurulacağı ise CHP Bodrum İlçe Başkanlığı parti binasında askıya çıkarıldı.

Delege seçimlerinin sağlıklı şekilde yapılması için tüm grupların hassasiyet gösterdikleri gözlenen CHP Bodrum İlçe Başkanlığında 6249 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu delege seçiminde, 400 kongre delegesi, 1123 ön seçim delegesi seçilecek. İlçe kongrelerinin 26 Ekim ile 26 Kasım tarihleri arasında tamamlanması beklenirken, İl Başkanlık seçimleri ise 27 Kasım-31 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen gerçekleşecek olan delege seçimlerine tüm üyeleri davet ederek,”Kongre takviminin partiye yaraşır bir şekilde tamamlanmasını arzu ediyor, İlçe yönetimim ve mahalle temsilcilerimden demokratik bir seçim için çaba harcamalarını bekliyorum. Delege seçimleri ve ilçe kongresinin bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu