EkonomiGündemManşet

ÖNCEDEN MODELDİ ŞİMDİ İSE BAŞARIL BİR İŞ KADINI

SONY DSC
SONY DSC

Bodrum’da bir süre modellik yapmış olan İlknur Taşkoparan; İş kadını olma yolunda başarı ile ilerlemekte…

Akkaya Yazılım şirketinde Yazılım ve danışmanlık hizmetleri pazarlama bölümünde çalışan eski model şu sıralar Bodrum’da birçok kuruluş ve işyeri ile bilgisayar yazılımı görüşmelerinde bulunuyor. 5 yıldır defile ve özel organizasyonlara katılan İlknur Taşkoparan artık başarılı bir iş kadını olma yolunda hızla ilerliyor.

Henüz 26 yaşında olmasına rağmen en büyük hayalinin Akkaya Yazılım’ın bayiliklerini açmak için yola çıktığını belirten İlknur; “Daha önce reklam sektörü ve modellik işlerinde uzun yıllar çalıştım. Fakat hayalimde hep iş kadını olmak ve bu şekilde ismimi duyurmak vardı. Akkaya Yazılım’dan Yiğit Ferahlığ ve Abdurrahman Akkaya’nın bu işe başlamamda ön ayak olmalarında büyük katkıları oldu. Kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Kısa bir sürede yıldızı parlayan ve bir dönem Minik Serçe lakaplı Sezen Aksu’ya benzerliği ile dikkat çeken ve birçok dergiye kapak modeli de olan İlknur önümüzdeki günlerde Bodrum iş dünyasında da adından sıkça söz ettireceğini sözlerine ekledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu