GündemHayatMagazinManşet

“HACI”LAR BODRUM’DA SEZON FİNNALİ YAPTI

Bodrum-Turkhis Classic Car“Hacı Murat” olarak da bilinen Murat 124 marka otomobil tutkunları, Bodrum’da önce şehir turu attı ardından belediye meydanında etkinlik düzenledi.

Sezon boyunca Muğla genelinde çeşitli sosyal aktivitelere imza atan Turkhis Classic Car Murat 124 ve Turkhis Classic Cars grupları sezon finalini Bodrum’da düzenledikleri etkinlikle kutladılar.

Antalya, İzmir, Burdur, Kütahya, Muğla ve Aydın’dan yaklaşık 50 124 marka otomobil bir araya geldiği etkinlik Bodrum turu ile başladı.

Farklı illerden Bodrum’a gelen sürücüler, ilk olarak Değirmenler Tepesinde buluşup konvoy oluşturarak şehir turu attı. Daha sonra Bodrum Belediye Meydanı’nda gelen rengarenk Hacı Murat konvoyu burada özellikle yerli turistlerin ilgi odağı oldu.

Turkhis Classic Car Murat 124 kurucusu İbrahim Çelik gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Daha önce 4-5 etkinlik yaptık. Genelde üyelerimizle bir yaraya bant olmak için etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Daha önce bir kan bağışı yaptık, yeri geldiğinde ihtiyacı olanlara hani böyle ses duyurmadan yardımlarda bulunduk. Bunu da üyelerimize bir eğlence olsun diye bu sefer birazcık konser tadında şarkılı sevgiyle böyle ailece bir dayanışma olsun diye bir etkinlik yapalım eğelenelim istedik.”

Bodrum Belediye Meydanı’na park edilen otomobillere ilgi gösteren vatandaşlar fotoğraf bol bol fotoğraf çektirdi.

Otomobillerine gözleri gibi bakan nostalji tutkunları, yaptıkları modifiyelerle de dikkat çekti.

Hacı Murat tutkunlarının etkinliği davul zurna konseri ile devam etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu