GündemManşetSiyaset

AK PARTİ BODRUM’A TABANDAN BİR ADAY

Zeki Çelik-BodrumBodrum’da Eylül ayında yapılması planlanan kongrede ilçe başkanlığına adaylığını koyan isimlerden biride Zeki Çelik oldu.

Ak Parti Genel Merkezine adaylık müracaatında bulunan Zeki Çelik, parti tabanında sahada çalışan önemli isimlerden biri olarak biliniyor. Kurban Bayramı sonrasında istifa dilekçelerini sunacak olan hali hazırdaki Ak Parti Bodrum İlçe yönetiminde, hem Merkez Seçim Koordinasyon Başkan yardımcılığı hem de ARGE Başkan yardımcısı olarak görev yapan Çelik 43 yaşında ve bir çocuk babası.

Hatay’ın Kırıkhan İlçesinde Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı olarak siyaset hayatına atılan Zeki Çelik 1998 yılında bu yana Bodrum’da yaşıyor. Borsacı-yatırımcı olan Çelik, Ak Parti Genel Merkezinin Siyaset Akademisini başarıyla bitiren isimlerden biri olarak biliniyor.

Ak Parti Bodrum tabanı tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isim olan Zeki Çelik hem sahada hem masa başında Ak Partiye yıllarca hizmet ettiğini ifade ederek şunları söyledi:

“2019’da ülkemizin bekasının oylanacağı bir seçimle karşı karşıyayız. Bu seçimden önce bizim Muğla’da ve Bodrum’da partiyi büyütüp oylarımızı ikiye katlayıp Türkiye’nin en büyük partisi olan Ak partiyi Türkiye’de olduğu gibi Bodrum’da da birinci parti haline getirmek ilk hedefimizdir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu