AsayişGündemManşet

SABAHA KARŞI PATLAMA SONRASI YANGIN ÇIKTI

pageBodrum’da bir sürat teknesinde çıkan yangında 2 kişi yaralandı.

Bitez Limanı yakınlarında demirli bulunan 7 metre uzunluğundaki Aşkım-1 isimli teknede sabaha karşı patlama yaşandı. Saat 05.30 sularında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana gelen teknede bulunan 2 kişi yaralandı. Vücutlarının büyük bir bölümünde yanıklar oluşan 2 kişi denize atladıktan sonra limanda bulunan vatandaşlar tarafından kurtarılarak Bodrum Devlet Hastanesine götürüldü.

Olayı ihbar alan Sahil Güvenlik, İtfaiye, Polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri Bitez Koyuna geldi. Sahil Güvenlik Botu yanan sürat teknesini su sıkarak söndürürken diğer ekipler karada hazır bekledi.

Bitez Liman Müdürü Ali Özdamar gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Aşıkm-1 isimli sürat teknesi Bitez Limanına kayıtlı değil alargada bulunuyor. Biz limana kayıt etmiyoruz bu tip tekneleri çünkü kaçakçılık şüphesiyle bu tekneler aldığımız zaman sıkıntı yaratıyor.”

Yangın hakkında bilgi veren Özdamar sözlerine şöyle devam etti:

“Bir anda patlama olmuş ama ne olduğunu tam anlayamadık. O sırada teknede bulunan 2 kişi yüzde 35 oranında vücutlarında yanık tespit edilmiş.”

Göçmen kaçakçılığı şüphesiyle liman içine alınmayan tekne 2 saat sonra sulara gömüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu