GündemManşetSiyaset

MUĞLA AK PARTİDE DEĞİŞİM RÜZGARI ESTİ

macit-gundogdu-ak-parti-bodrum-ilce-baskaniBodrum Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Macit Gündoğdu ve yönetimi görevden alındı. Gündoğdu’nun istifa dilekçesini Kurban Bayramı’ndan hemen sonra Ak Parti Genel Merkezi’ne göndereceği öğrenildi.

Muğla Ak Parti İlçe Teşkilatlarında “Değişim Rüzgarı” esiyor! Ak Parti Genel Merkezi’nin başlattığı Değişim Rüzgarı Projesi kapsamında, atam aile göreve gelen ilçe teşkilatları kongre öncesinde görevden alındı. İlk tebligat Bodrum İlçe Teşkilatı’na yapıldı. Ak Parti Muğla İl Koordinatörü Ali Aşlık tarafından gönderilen tebligat, dün gece itibariyle ilçe başkanına iletildi.

İbrahim Macit Gündoğdu başkanlığındaki ilçe teşkilatı yönetiminin bayramdan hemen sonra istifa dilekçesini sunacağı öğrenildi. Gündoğdu, bir ay içinde yapılacak kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı’nın yaklaşık bir ay sonra kongreye gitmesi bekleniyor. Bu süre içinde partiye yeni bir başkan ve yönetim kadrosu atanacak. Kulislerde geçen isimler arasında en güçlü aday halen Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ömer Özmen olarak görünüyor. ODTÜ Petrol Mühendisliği mezunu olan Özmen aynı zamanda ekonomist. Geçmiş dönemlerde partisinin Bitez Belediye Başkan adayı olan Özmen, iki dönem de AK Parti SKM –Seçim Koordinasyon Merkezi-Başkanlığı görevini yürütmüştü.

Başkan adayları arasında Yener Çelik ile turizmci Erhan Ünal’ın da adı geçiyor. Geçmiş dönem yönetiminde yer alan Ahmet Likoğlu’nun da ilçe başkanlığına adaylığını koyacağı kulislerde konuşulanlar arasında.

Edinilen bilgilere göre Bodrum ile birlikte Muğla’da 8 ilçede Ak Parti Yönetim kadrolarında değişiklik olacağı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu