AsayişGündemManşet

OTOGARDA SİLAHLI KAVGA

IMG_0564Bodrum’da çıkan silahlı kavgada bir kişi bacağından vurularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bodrum’da şehir içi minibüslerinde şoförlük yapan E.Ç., minibüs hatlarının dönüşümünden dolayı dönüşüme girmeyen minibüslere daha az sıra verildiği gerekçesiyle sabah saatlerinde Bodrum Otogarı’na gelerek garaj müdürü 42 yaşındaki S.Ö. ile tartışmaya başladı. Bir müddet sonra şoför E.Ç. yanında getirdiği silahla bir el ateş ederek garaj müdürü S.Ö.’yü sağ dizinden vurdu, ardından da 3 el havaya ateş açtı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadı. Sağ dizinden yaralanan S.Ö. ise çevredeki vatandaşların da yardımıyla olay yerinden uzaklaştı, ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının tedavisinin sürdüğü, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Durumu ihbar alan polis ekipleri ise kısa sürede olay yerine intikal ederek şoför E.Ç.’yi gözaltına aldı. Olay yeri ve çevresinde inceleme yapan polis soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu