AsayişGündemManşet

GAZETECİNİN ALIKONULMASINA TEPKİ

Jandarma gözaltı-İHA Eren Ayhan-BodrumGörevini yaptığı sırada jandarma ekipleri tarafından kısa süreli alıkonulan ve görüntü kayıtları silinen İHA Muhabiri Eren Ayhan’ın yaşadığı olay ile ilgili olarak Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Yönetim Kurulu’ndan yazılı bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Dünyaca ünlü isimlerin tatil yaptığı Bodrum’da dün sabah sosyetenin göz bebeği Göltürkbükü Mahallesi’nde çifte tabancalı bir kişi dehşet saçtı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Olayı tam olarak halka duyurmak olan basın mensubu canı pahasına görevini ifa ederken, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince önce göz altına alındı, ardından da çektiği kamere kayıtı silinerek serbest bırakıldı. Gerekli emniyet güçleri ile görüşmeler yapıldı. Bu konuda önce gözaltına alınan, ardında da serbest bırakılan gazeteci arkadaşımıza geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz. Konunun takipçisiyiz. Gerekli basın açıklamasını yarın yapacağız. Kamu oyuna saygıyla duyururuz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu