GündemManşetSpor

BODRUMSPOR, ‘GENÇLİK GELİŞTİRME EĞİTİM PROGRAMI’NI TANITTI

Bodrumspor_altyapi (3)Bodrum Belediyesi Bodrumspor ‘Gençlik Geliştirme Eğitim Programı’ tanıttı.

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor altyapıda da köklü bir değişim başlattı. B.B. Bodrumspor Gençlik Geliştirme Eğitim Programı’nı ailelere, sporculara ve spor kamuoyuna tanıtılması amıcıyla Bodrum Ticaret Odası toplantı salonunda tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantı B.B. Bodrumspor altyapı ve ‘Gençlik Geliştirme Eğitim Programı’ndan sorumlu kulüp yöneticisi Hadi Türk’ün açılış konuşması ile başladı. Türk’ün konuşmasının ardından ‘Gençlik Geliştirme Eğitim Programı’nın teknik sorumlusu Emin Yılmaz tarafından sporculara ve ailelerine program hakkında bir sunum gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımın olduğu toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Hadi Türk, “ Başkanımız Rıza Karakaya’nın önderliğinde diğer yönetici arkadaşlarımızla birlikte 8 yıldır doğru ve emin adımlarla kulübümüzü güzel yerlere getirmeyi hedefliyoruz. Kulüp tarihinde futbol takımımız ilk kez 2. Ligde mücadele edecek ve asıl yükselme zamanımız şimdi başlıyor. Bu kapsamda yeni programımızla birlikte temellerimizi iyi atıp kendi oyuncu fabrikamızı kurup, belediye başkanımız Mehmet Kocadon’un belirlediği Süper Lig hedefini yerine getirmek için emin adımlarla çalışacağız ve bunun ilk adımını bugün burada gerçekleştirdiğimiz toplantı ile attık” dedi.

Gençlik Geliştirme Eğitim Programı teknik sorumlusu Emin Yılmaz ise, “Uygulamaya geçireceğimiz program dahilinde kulüp, aile ve okul işbirliğinin öneminden dolayı düzenlediğimiz tanıtım toplantısına özellikle ailelerimizi davet ettik. Bodrumspor arması yükseliyor ve bizlerinde bu arma ve markaya sahip çıkma zamanımız geldi. Altyapıdaki değerli hocalarımız, velilerimiz ve okul yöneticileriyle birlikte gerçekleştireceğimiz ortak çalışmalarla A takımımıza futbolcular yetiştirmek için; 6-8, 9-12, ve 14-17 yaş gruplarında çocuklarımıza ve gençlerimize içinde sadece futbolun olmadığı çeşitli programlarla farklı eğitimler vereceğiz. Ben buradan tüm Bodrum’da ki velilerimize ve gençlerimize haydi Bodrumspor’a diyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu