GündemHayatManşet

KAYMAKAM ARSLAN’DAN SALI PAZARINA ZİYARET

Milas Kaymakamı Eren ArslanMilas Kaymakamı Eren Arslan, Salı Pazarı’nda esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu. Bir yandan üreticinin sorunlarını dinleyen Kaymakam Arslan, diğer yandan da pazarda alış veriş yapan vatandaşları dinledi.

Göreve geldiği günden bu yana Milas merkez başta olmak üzere, ilçeye bağlı tüm mahalleleri ziyaret ederek, yetkililerden bölgenin sorunlarını yerinde not alan, gittiği her yerde vatandaşlarla buluşarak Milas’ı ve Milaslıları tanımaya çalışan Kaymakam Eren Arslan bu kez de dün, Ege Bölgesi’nin otantik halk pazarları içerisinde ilk onda yer alan Milas Salı Pazarı’nı dolaştı.

Özellikle üretici ve aynı zamanda pazarda esnaflık yapan köylü kadınlarla görüşen Kaymakam Arslan, onların dertlerini dinlerken, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Kaymakam Arslan’ı pazaryerinde gören esnaf ve vatandaşlar bir anda etrafına toplanarak, görüşme fırsatı buldular.

Pazar esnafı, pazaryerinde yaşadıkları sorunları aktarırken, aktarılan sorunları dinleyen ve not alan Milas Kaymakamı Eren Arslan, iletilen talep ve sorunların takipçisi olacağını belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu