AsayişGündemManşet

KÖPEĞİ BİR AN OLSUN YANLIZ BIRAKMADI

Belgin Batuman-BodrumBodrum’da rehberlik öğretmeni 55 yaşındaki Belgin Batuman evinde ölü bulundu. Eve giren ekipler Batuhan’ın cansız bedeninin baş ucunda “Maskara” isimli köpeğini buldu.

Kumbahçe Mahallesi Güvercin Sokak’ta ikamet eden vatandaşlar, bölgedeki bir ikametten gaz kokusu geldiğini iddia ederek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Ev sahibine ulaşamayınca evin açık penceresinden içeri giren itfaiye Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde rehber öğretmenliği yapan 55 yaşındaki Belgin Batuman’ın hareketsiz şekilde yatağında yattığını ve köpeğinin de Batuman’ın başında beklediğini gördü.

Eve gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Batuman’ın yaşamını yitirdiğini belirlerken vücudunda herhangi bir darp veya yara izine rastlanmadı. Rehber öğretmeni Belgin Batuman’ın cesedi polis ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Acı haberi alarak eve gelen Batuman’ın kardeşi, yakınları ve mesai arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Hiç evlenmeyen Belgin Batuman’ın yaklaşık bir yıl önce Bodrum’a geldiği ve üniversite tercihlerinin ardından emekli olacağı bildirilirken kendisinde MS ve kalp büyümesi hastalığı olduğu bildirildi.

Batuman’ın “Maskara” isimli köpeğini alan mesai arkadaşı “Şimdilik bende duracak, ablası İstanbul’dan geldiğinde ona vereceğim” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu