GündemManşetTurizm

BODRUM’DA HAYAT NORMAL SEYRİNDE

BodrumEge Denizinde meydana gelen 6.5’lik depremin en çok hissedildiği Muğla’nın Bodrum İlçesinde hayat normale dönerken yerli ve yabancı turistler tatillerinin tadını doyasıya çıkarıyor.

Yaşanan depremin en az hasarla can kaybı olmadan atlatıldığı turizmin gözbebeği Bodrum’da hayat normal şekilde devam ediyor.

Deprem gecesi panik nedeniyle bavulları toplayan birçok şimdilerde tatillerinin tadını doyasıya çıkartıyor.

Böylesine şiddetli bir depremi en az hasarla atlatan Bodrum’daki tatilciler ilçenin her açıdan çok güvenli olduğu ve herkesin burada tatil yapması gerektiğini vurguladılar.

Belçika’dan tatil için Bodrum’a gelen ve depreme yakalanan Türk vatandaşı yaşadıklarını şöyle anlattı:
“Belçika´dan geliyorum bir hafta evvel geldik tatilimizi yaşıyoruz.
Aynen öyle sonuçta bu olan şeyler. İlk yalan söylemeyeyim ilk gün biz de herkes gibi dışarıda yatmak zorunda kaldık ama Otel çok güzel ilgilendi bizimle çok güzel er şeyi yaptılar bize o depremi unutmak için yani her konuda yardımları diyebilirim.
Tatile devam ediyoruz İlk başta çocuklar korkuyordu artık onları da unuttular tatilimizin tadını çıkartıyoruz işte.”

Otellerinin yüzde 100 dolu olduğunu belirten Bodrum Holiday Resort Genel Müdürü Turizmci Serdar Sarıl, herkesi Bodrum’a davet ederek şöyle konuştu:
“Bu fay hattı tabii biz başımıza gelmedikten sonra hatırlamak istemiyorum ama bu fay hattı Yüzyıllardır burada duruyor ve böyle bir deprem zaten bekleniyor öngörülüyordu ama tarihi maalesef kimse bilemiyordu biz bu deprem yaşadık. Şu an profesörlerin de açıklamalarından gördüğümüze göre fay hattı kırıldı gerekli enerjisi boşaldı bundan sonra küçük açılarla bir iki hafta içerisinde tamamen duracağı söyleniyor. Ben gelecek olan ya da gelmeyi düşünen misafirlerimize sesleniyorum Bodrum´da Hayat devam ediyor Bodrum güvenli hiçbir şekilde sorunumuz yok Her şey yerinde ve devam ediyor.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu