GündemManşetSpor

KARAGÜMRÜKLÜ İKİ GENÇ OYUNCUYU BODRUMSPOR KADROSUNDA

BodrumsporSpor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup temsilcisi Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Fatih Karagümrük A.Ş.’den 2 genç oyuncuyu kadrosuna kattı.

İlk olarak Cumartesi günü gerçekleşen imza töreninde Muhammed Akarslan ile 3 yıllık sözleşme imzalayan B.B.Bodrumspor’da bugün gerçekleşen imza töreni ile genç file bekçisi Muhammed Birkan Tetik ile 1 yıllık anlaşma sağlandı. Her iki oyuncu da yeşil beyazlı takımda olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve takımın hedefleri doğrultusunda başarılar elde etmek için B.B. Bodrumspor’a geldiklerini söylediler.

Orta sahada görev yapan 22 yaşındaki futbolcu Muhammed Akarslan futbola İstanbul Gençlerbirliği’nde başlarken, Fenerbahçe’de profesyonelliğe adım atan genç oyuncu Fatih Karagümrük A.Ş.’DE gösterdiği performans ile de üst lig takımlarının transfer listesine girmişti.

Uzun boyu ve atletik yapısı ile dikkat çeken genç kaleci Muhammed Birkan Tetik ise takımı Fatih Karagümrük A.Ş.’nin geçen sene ligde kalmasında son haftalarda gösterdiği performans ile büyük bir katkı sağladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu