GündemManşetSiyaset

AK PARTİ BODRUM TEŞKİLATI İLÇE DELEGELERİNİ BELİRLEDİ

ak-parti-bodrum-delege-secim-2AK Parti, Ağustos-Eylül aylarında Muğla ilinde gerçekleştirilecek olan ilçe başkanlık seçimlerinde oy kullanacak delegelerin seçimlerine start verdi.

Bodrum İlçe Teşkilatı, bugün 09:00-17:00 saatleri arasında ilçe başkanlığı binasında delege seçimini gerçekleştirdi. İl başkanlığı ve yönetim kurulu seçiminde oy kullanacak 400 delege, 53 mahallenin seçmen sayısının ağırlığına göre belirlendi.

Yoğun bir katılımın gözlendiği seçimde ilçe başkanı İbrahim Macit Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Bodrum Koordinatörü Hamza Akercan’ın da takip ettiği seçim sonrasında bir açıklama yapan Başkan Gündoğdu, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın partimizin genel başkanlığına dönmesiyle başlayan süreç, bize yeni bir sinerji kazandırdı. Önümüzdeki 2 ay içerisinde gerçekleşecek olan ilçe başkanları seçimleriyle ilgili sürecin ilk ayağı olan delege seçimlerimizi bugün yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Bu sürece destek veren yönetim kurulu üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz ve üyelerimize teşekkür ederim. Şimdi sırada Sayın Erdoğan’ın ve ülkemizin beklentilerine cevap verecek ilçe yönetim kadrolarımızı büyük bir dikkatle hazırlayacağız. AK Parti geniş ve yetkin üye yapısıyla her zamankinden daha başarılı bir ilçe yönetimi bünyesinden çıkaracaktır.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu