GündemManşetSpor

ÖZGÜR KEDİKLİ BODRUMSPOR’DA

Ozgur_kedikli_transfer (1)Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor Özgür Kedikli ile sözleşme imzaladı.

Sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik ekibin talep ve istekleri doğrultusunda 3 veya 4 oyuncu daha transfer edecek B.B. Bodrumspor’da yönetim bu transferlerden birini daha gerçekleştirdi. Sakaryaspor altyapısında yetişen, yine burada profesyonel olan ve gösterdiği performans ile Süper Lig takımlarının transfer listesine giren 1993 doğumlu Özgür Kedikli ile 2 yıllık sözleşme imzalanırken, Kedikli basın mensuplarına yaptığı açıklamada “ Hedefleri olan bir kulübe geldim, benim içinde hedefler önemlidir ve bu hedeflere ulaşmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Bir buçuk sezondur da Manisa Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Özgür Kedikli, geçtiğimiz sezon 32 maçta forma giydi. B.B. Bodrumspor’un Gümbet’te bulunan tesislerinde gerçekleşen imza töreni sonrası Kedikli B.B. Bodrumspor’un lisanlı ürünlerinin satıldığı ‘Store Bodrum’un yeni ürünlerini giyerek basın mensuplarına poz verdi.

B.B. Bodrumspor ile 2 yıllık sözleşmeye imza atan mücadeleci temposuyla dikkat çeken Özgür Kedikli’nin bugünden itibaren takıla birlikte antrenmanlara çıkacağı da öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu