GündemManşetTeknoloji

GOOGLE’IN TÜRK YÖNETİCİSİNDEN BAŞKANA ZİYARET

Googlein Turk yoneticisinden Mehmet Kocadona ziyaret (3)Google Avrupa – Orta Doğu – Afrika Pazarlama Müdürü Yonca Dervişoğlu Brunini ve ailesi, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Yonca Dervişoğlu Brunini’nin yanı sıra Prof. Dr. Ahmet Dervişoğlu, Çayhan Dervişoğlu ve Avukat Akın Çamoğlu katıldı. Bodrum’da olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Brunini, “Çok uzun yıllardır Bodrum’a gelip gidiyoruz ve artık Bodrumlu olmaya karar verdik. Bodrum doğasıyla, kültürüyle, gelenekleriyle güzel bir şehir.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da ziyaretleri için Google yetkilisi Yonca Dervişoğlu Brunini ile ailesine teşekkür ederek, Bodrum’a olan ilgilerinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bodrum’un doğal güzelliklerinin ve kültürel özeliklerinin yanı sıra iklimiyle de dünyada eşi benzeri olmayan bir cazibe merkezi olduğundan bahseden Başkan Kocadon, “Bodrum’da yaşamayı istemekle gerçekten çok doğru bir karar vermişsiniz. Çünkü Bodrum öyle bir yer ki, burada herkes kendi Bodrumunu yaşıyor.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu