GündemManşetTurizm

BODRUM’DA 2 GEMİ BİRDEN

Bodrum-gemilerBodrum Gemi Yanaşma İskelesi’ne bugün  “Med Queen” adlı yolcu gemisi ile Piri Reis Üniversitesi Gemisi yanaştı.

Sabah saatlerinde Marmaris’ten gelerek Bodrum’a demirleyen  “Med Queen” yolcu gemisi ilçeye ilk seferini yaptı. 121 metre boyundaki Bahama Bayraklı gemide çoğunluğu Lübnanlı 150 yolcu ile 141 personel bulunuyor. Geceyi Bodrum’da geçirecek olan gemi yarın saat 07.30 sularında Kos adasına gitmek üzere Bodrum’dan ayrılacak.

Piri Reis Üniversitesi’nin denizcilik eğitimine katkı sağlamak amacıyla bünyesine kattığı ve üniversite ile aynı adı taşıyan gemisi de, öğle saatlerinde Bodrum’a geldi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın izni ve katkıları öğrencilerin eğitim seferine katıldığı bildirilirken 127,5 metre boyundaki gemide  mürettabat ve öğretim görevlilerinin yanı sıra 200’e yakın öğrenci olduğu öğrenildi.

Kuşadası’ndan gelen  gemi 21 Temmuz’da  Çeşme’ye gidecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu