GündemManşetSpor

RÜZGARIN KIZI YİNE BİRİNCİ

Bodrumspor’un Rüzgar Sörfü sporcusu Lena ErdilBodrum Belediyesi Bodrumspor’un Rüzgar Sörfü sporcusu Lena Erdil Rüzgâr Sörfü Slalom Türkiye Ligi’nin ikinci ayağını da birincilikle tamamladı.

Türkiye Yelken Federasyonu ile İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir şubesi koordinesinde düzenlenen yarışların ikinci ayağı 13-16 Temmuz tarihlerinde Dikili’de düzenlendi. B.B. Bodrumspor’un Dünya çapında başarılı rüzgar sörfü sporcusu Lena Erdil Seferihisar’da düzenlenen 1. Ayak yarışlarının ardından Dikili’de düzenlenen 2. Ayak yarışlarında da birinci olarak başarısını sürdürdü.

Dört ayaktan oluşan ve Türkiye’de ilk kez Slalom sınıfında Milli Takım oluşturulacak Rüzgâr Sörfü Slalom Türkiye Ligindeki mücadele, 3-6 Ağustos’ta Urla ve 17-20 Ağustos’ta Çeşme’de devam edecek.

Bu sezon PWA Dünya Turu’nun Güney Kore ayağında ikinci olan Lena, Japonya’da üçüncülük elde etmiş ve üst üste ikinci kez podyumda yer almayı başarmıştı. Başarılı sporcu, Dünya Turu’ndaki bir sonraki yarışına 9-14 Eylül tarihleri arasında Danimarka’nın Hvide Sande şehrinde çıkacak.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu