GündemHayatManşetSpor

İSMAİL ULUKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ismail_ulukan_cenaze (3)Uzun yıllardır Bodrum’da yaşayan basketbol antrenörü İsmail Veysel Ulukan sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Önceki gün Yokuşbaşı Mahallesi Defne Sokaktaki evinde ölü bulunan Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un basketbol antrenörü İsmail Veysel Ulukan için ilk olarak Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu önünde bir tören düzenlendi. Yıllardır bir çok sporcu yetiştirdiği salonun önünde yapılan törene Ulukan’ın yakınları, yetiştirdiği sporcular ve antrenör arkadaşları katıldı.

Ulukan’ın cenazesi daha sonra cenaze namazı kılınmak üzere Adliye camiine götürüldü. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Ulukan’ın ailesi, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya, kulüp yöneticileri, belediye meclis üyeleri, yetiştirdiği sporcular, arkadaşları ve çok sayıda Bodrumlu katıldı. Cenaze namazı öncesi İsmail Veysel Ulukan’ın ailesi gözyaşlarını tutamazken, özellikle annesinin feryatları cenazeye katılanların içini acıttı.

Ulukan’ın cenazesi cenaze namazının ardından Bitez Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu