AsayişGündemManşet

ELEKTRİKLİ BİSİKLET HIRSIZI KAMERALARDA

Motor hırsızıTurgutreis Mahallesinde yaşayan 29 yaşındaki Mehmet Tepe,  sabah kalktığında bahçesine park ettiği elektrikli bisikletini yerinde göremeyince büyük bir şok yaşadı. Hemen çevredeki güvenlik kameralarını araştırmaya koyulan Tepe, bisikletinin gecenin geç saatlerinde 40 – 45 yaşındaki erkek bir şahıs tarafından çalındığını gördü. Mehmet Tepe daha sonra güvenlik kamerası görüntüleri ile birlikte Jandarma ekiplerine başvurdu.

Görüntülerde şahsın 03.20’de etrafı kolaçan ederek sokaktan Mehmet Tepe’nin bahçesinde girdiği görülüyor. Bir dakika sonra bahçeden yürüyerek sokağa çıkan şahıs sokaktan yürüyerek gözden kayboluyor, 5 dakika sonra sokağa tekrar geliyor. Mehmet Tepe’nin bahçesine yaklaştığında karşısından bir kadının gelmesi üzerine sokaktaki ağacın arkasına saklanıyor. Bir saat sonra sokağa tekrar gelen şüphelinin kafasında bu kez kask olduğu görülüyor. Rahat tavırlarla bahçeye giren şahıs 2 dakika sonra elektrikli bisikletin üzerine binerek bölgeden uzaklaşıyor.

Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu