GündemManşetTurizm

BOTAV YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

botav toplantisi (2)Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Yönetim Kurulu toplantısı Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon başkanlığında yapıldı.

Bodrum Ramada Resort Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ile BOTAV Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar tarafından geçtiğimiz günlerde Rusya’da gerçekleştirilen ve BOTAV’ın da katıldığı Türkiye Fuarı, Bodrum’da ağırlanan yabancı gazeteciler ve tanıtım çalışmaları ile ilgili bilgiler verildi. Toplantıda söz alan Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Basın Yayın Sorumlusu Fikret Hıdır, 20 Mart tarihinde yola çıkan ve 2 ayda 30 il gezen Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı çalışması ile ilgili bir sunum gerçekleştirerek yetkilileri bilgilendirdi.

Toplantının devamında ise önümüzde yıl yapılması planlanan tanıtım çalışmaları değerlendirildi.

Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon çalışmaların aralıksız sürmesi gerektiğini ifade ederek, “Bodrum’un adının daha iyi yerlere gelmesi için mücadeleyi bırakmadan çalışmaya devam etmeliyiz. Burada gerçekleştirilen çalışmalar için emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu