GündemMagazinManşet

BODRUM’DAN ADRİANA LİMA GEÇTİ

Adriana_Lima-BodrumDünyaca ünlü top model Adriana Lima Türk sevgilisi Metin Hara ile birlikte geldiği Bodrum’dan önceki gün ayrılırken, Adriana Lima ve Metin Hara’nın yer aldığı haberler tüm Dünya’da yayınlandı.

Bodrum’a bir günlüğüne geldikleri ancak Adriana Lima’nın Bodrum’u çok sevmesi nedeniyle tatillerini uzattıkları öğrenilen genç çift Bodrum’a gelir gelmez başta magazin basını olmak üzere tüm gazetecileri peşine taktı. Basın mensupları neredeyse 24 saat boyunca Adriana Lima ve Metin Hara’nın çok özel görüntülerini yakalamak için genç çiftin peşini bir an olsun bırakmazken, genç çiftin haberleri tüm Dünya basınında yer aldı. Dünyaca ünlü magazin dergilerinin internet siteleri başta olmak üzere bir çok haber sitesinde ve gazetede haberleri çıkan genç çiftin Bodrum’un tanıtımına da katkısı büyük oldu.

Ülke turizminin zor günlerden geçtiği şu günlerde Adriana Lima sayesinde Türkiye’de ve Bodrum’da gayet rahat ve güvenilir bir tatil yapılabileceği tüm Dünyaya gösterilirken, çıkan haberlerin reklam değerleri ise yüzbinlerce dolara ulaştı.

BAŞKAN KOCADON BODRUM’U TERCİH EDEN ADRİANA LİMA’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Dereköy’de İstemi Karakaya’ya ait lüks villada tatillerini geçiren Adriana Lima ve Metin Hara çiftini ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Adriana Lima’ya Bodrum’u tercih ederek tüm Dünyaya gösterdiği için teşekkür etti. Adriana Lima’ya bir Bodrum markası olan Ara Collection imzalı balıklı bir bileklik hediye eden başkan Kocadon, ünlü çift ile yaklaşık bir saat sohbet etti. Başkan Kocadon’un kızı İpek Kocadon ve villanın sahibi İstemi Karakaya ve ailesinin de katıldığı sohbetin gayet samimi geçtiği öğrenilirken, Adriana Lima’nın da başkan Kocadon’a nazik ziyareti ve hediyesinden dolayı teşekkür ettiği öğrenildi.

“BODRUM’A GELMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Adrina Lima ve kızı İpek Kocadon ile birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaşırken, Dünyaca ünlü top model Adriana Lima İnstagram’da paylaşılan fotoğrafın altına, “Sizinle tanışmaktan çok mutlu oldum, Bodrum’da olmak çok güzeldi, tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum” şeklinde yorum yazdı.

 

Muhabir: Mehmet Can MERAL

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu