GündemManşetSpor

YENİ YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI

yelken_sertifika_toreni (1)Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından her yaz düzenlenen yelken kurslarının ikinci dönemi tamamlandı.

İçmeler mevkiinde bulunan B.B. Bodrumspor Yelken Şubesi antrenörleri tarafından Bodrumlu ve yaz tatillerini Bodrum’da geçiren öğrenciler için verilen kurslarda yeni yelkencilere denizi sevdirerek temel denizcilik ve yelkencilik bilgileri öğretiliyor. Yaz boyunca 6 dönem düzenlenecek kursların ikincisi 3-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenirken, eğitimlerini tamamlayan yeni yelkencilere kurs bitiminde düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.

İkinci dönem kursuna katılan öğrenciler yelken ile tanışmanın ve dümene geçmenin heyecanı ile kursu tamamladı. Bir çok öğrencinin de yelken sporuna devam etmek için önümüzdeki dönemlerde açılacak kurslara da katılacağı öğrenilirken, yeni yelkenciler düzenlenen tören ile sertifika almanın heyecanını yaşadı. Aileler de çocuklarının bu mutlu gününe ortak olurken, düzenlenen kursların 3. Dönemi 17-28 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek.

Üçüncü dönem için kontenjanların dolduğu öğrenilirken, 4. dönem kurs 31 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri arasından düzenlenecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu