AsayişGündemManşet

NARKOTİK OPERASYONLARI SÜRÜYOR

IMG_7728Bodrum’da uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Yalıkavak Mahallesi’nde Halo lakaplı bir şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşarak çalışma başlattı. Zehir tacirlerini suçüştü yakalamak isteyen polis Halo lakaplı şahsı ve yanındaki 3 kişiyi fiziki takibe aldı.

Şüphelilerin bir bahçeye girmesi üzerine takibini sürdüren polis şahıslardan birinin uyuşturucu maddeyi bir içiciye sattığını iki kişinin de o esnada gözcülük yaptığını tespit etti. Kısa bir kovalamacanın ardından şüphelileri yakalayan polis, uyuşturucu madde ticaretinin yapıldığı bahse konu bahçede kilitli poşet içerisinde bir miktar extacy ve skank ile cam kavanoz içerisinde esrar ele geçirdi. Şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada ise bir adet ruhsatsız silah yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerden içici olduğu belirlenen bir kişi serbest bırakılırken M.Ö., O.D. ve M.M.O., ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

O.D. ve M.M.O. isimli şahıslar Savcılık sorgulamaların ardından serbest bırakılırken M.Ö. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu