GündemKültür SanatManşet

GELECEĞİN KARİKATÜRİSTLERİ YETİŞİYOR

DSC_9528Milas Belediyesi tarafından yaz döneminde açılan Karikatür ve Resim kursu devam ediyor.

İlk ve Ortaokullar düzeyinde açılan kursa katılan öğrenciler çalışmalarını Mehmet Nergiz yönetiminde Hacıali Ağa Konağı içerisinde ki Turhan Selçuk Karikatürlü evde sürdürüyor.

Temmuz , Ağustos ve Eylül aylarında devam edecek olan kurs Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 16.00 ile 18.00 saatleri arasında veriliyor.

Milas Belediyesi tarafından çocukların sosyal ve kültürel gelişimini artırmak amacıyla Turhan Selçuk Karikatürlü Ev’de başlatılan ücretsiz karikatür ve resim kursu ile çocuklar hem öğreniyor hem de eğleniyor. Haftanın iki  günü Karikatür kursuna katılan çocuklar, karikatür örnekleri el ve kol çizimleri, figürleri birleştirme, kompozisyon oluşturma gibi farklı konularda eğitim alacak.

Milas Belediyesi olarak çocuklara yönelik Müzik,İgilizce Resim,Satranç ve bunun gibi birçok alanda kurs faaliyetini yürüttüklerini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat  “Milas’ta çocuklarımıza hiçbir ücret talep etmeden çok özel hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Kurslarımız, çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Hem de hobi ediniyorlar. Onların gülümsemesi bizleri mutlu ediyor” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu