AsayişGündemManşet

TALİHSİZ GENÇ KADIN HAYATA VEDA ETTİ

IMG_7290Bodrum’da bir otelde çalışan olan Pelin Bahar Kaya, çalıştığı oteldeki shuttle aracıyla yaptığı kaza sonucu yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre Torba Mahallesi’ndeki bir otelde 4 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan bir çocuk annesi 30 yaşındaki Pelin Bahar Kaya, öğle saatlerinde nöbet değişimini tamamladıktan sonra shuttle aracına bindi. Öğle yemeğini yemek için araçla yemekhaneye doğru giden Kaya, yol üzerinde araç kiralama firmasında çalışan bir kişiyi de alarak yoluna devam etti.

Dik rampadan aşağı inen Pelin Bahar Kaya yoldaki kasis üzerinden geçtiği sırada bir anda hızlanan aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araçtan düşerek bir süre yerde sürüklenen genç kadın başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralandı. Araçtaki yolcu da hızla iniş aşağı inen araçtan kendini aşağı attı.

Kazada yaralanan Pelin Bahar Kaya ile yolcu ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Özel bir hastaneye kaldırılan genç kadın yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Acı haberi alan yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Araçta yolcu olarak bulunan yaralının ise kaburgası ve dişlerinin kırıldığı, tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.

Pelin Bahar Kaya’nın cesedi polis ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu