GündemManşet

PAZARCILAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN KOCADON’U ZİYARET

pazarcilar dernegi (1)Bodrum Pazarcılar Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete Bodrum Pazarcılar Derneği Başkanı Ercan Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri; Emrah Gök, Ramazan Akçakaya, İsmail Kavas, Mehmet Dündar ile birlikte Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez de katıldı.

Çalışmaları hakkında bilgiler veren Bodrum Pazarcılar Derneği Başkanı Ercan Yıldırım, “2010 yılında kurulan derneğimiz, bugün 350 üyeye ulaştı. Başkanımız Mehmet Kocadon’a tüm pazar esnafının selamlarını getirdik. İçinde bulunulan turizm sezonu hakkında başkanımızla fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.  

Dernek yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Kocadon da “Bodrum Pazarcılar Derneği Başkanımıza, yönetim kuruluna, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaret vesilesiyle yaz aylarında yoğun çalışan pazarcı esnafımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu