GündemManşetSpor

BODRUMSPOR TOP BAŞI YAPTI

bodrumspor_yenisezon_ilk_antrenman (7)2017-2018 Sezonunda Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor top başı yaptı.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3. Lig 2. Grup Şampiyonu olarak Spor Toto 2. Lig’e yükselen B.B. Bodrumspor yeni sezon öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yeni transferlerinde katıldığı antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kulüp başkanı Rıza Karakaya şunları söyledi;

Öncelikle yeni sezon hayırlı uğurlu olsun. Yalıçiftlik tesislerinde takımımız ilk idmanına başladı. Ağustos’un sonunda ligler başlayacak ve İnşallah güzel bir hazırlık dönemi geçireceğiz. Mehmet Kocadon başkanımız buradaki tesisimize de güzel ilaveler yapıyor. Bu tesisimizde çok güzel bir hale gelecek inşallah ve Bodrumsporumuz bu tesisimizde güzel bir şekilde hazırlanacak. Ağustos ayında bir hafta veya 10 gün Afyon’da kampa gideceğiz. Ondan sonra tekrar Yalıçiftlik Tesislerinde maçlara hazırlanmaya devam edeceğiz”.

“Taraftarlarımız Rahat Olsun”

Basın mensuplarının transfer çalışmaları hakkındaki sorusu üzerine başkan Karakaya şunları söyledi;

“2. lige bu sene ilk kez çıkmamıza rağmen taraftarlarımız rahat olsunlar, sahada yine çok iyi bir futbol oynayan Bodrumspor olacak. İkinci ligde de başarılı bir şekilde oynayacağız, ama tabi astronomik fiyatlarla uçuk transfer yaparak değil, yine aynı politikamızı sürdürerek, başarıya aç futbolcularla devam edeceğiz.  Bu bağlamda 15 tane futbolcumuz geçen seneden devam ediyor. Bunların üstüne 6-7 tane iyi oyuncu, bir iki tane de genç oyuncu ilave ederek kadromuzu bozmadan istikrarımızı koruyacağız. Bodrumspor her zaman olduğu gibi yine kendisine destek verenlerin yüzünü güldürecek. Bir kaleci aldık Sarıyer’den Fırat, sağ bek Medeni’yi aldık Van’dan, Göztepe’den Salim geldi, görüştüğümüz çok iyi 2-3 futbolcu daha var. En kısa zamanda onları da kadromuza katacağız”.

Geçtiğimiz sezon sonu görevinden ayrılan Necati Erkmen’in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Ali Merdin hakkında da açıklamalarda bulunan başkan Karakaya şunları söyledi;

“Ali bizim formamızı yıllarca layıkıyla taşımış, kaptanlığımızı yapmış, alt yapımızda hocalık, a takımımızda yardımcı antrenörlük yapmış kıymetli bir kardeşiniz. Biz ona sonuna kadar güveniyoruz. Erol hocamız da kendisine çok güveniyor. Bugüne kadar Ali ile güzel işler yaptık, İnşallah teknik direktör olarak da güzel işler yapacağız. Ali’ye güvenimiz sonsuz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu