GündemMagazinManşet

TUBA ÖZAY BODRUM SOKAKLARINDA

Tuğba Özay-BodrumEski manken, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Tuğba Özay Bodrum Caddelerinde hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Hayranlarını kıramayan Özay onlarla fotoğraf çektirdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bodrum’a tatile değil çalışmaya geldiğini ifade eden Tuğba Özay, 19 Temmuz akşamı Herodot Kültür Merkezi’ndeki sahnelenecek olan “Kocamın Nişanlısı” adlı tiyatroda sahne alacağını söyledi.

Yoğun bir çalışma temposu geçirdiğini anlatan Özay sözlerine şöyle devam etti:

“İki tane klip çektim daha geçtiğimiz hafta, yeni yayınlanacak. Onun dışında sinema filmleri çektik 3 tane bu sene çok yoğun geçti çok şükür. İki tane tiyatro oyunu vardı bir tane müzik kaydı yaptım. Boş durmak değil koşturmak lazım efendim.”

Çocukluğunun Bodrum’da geçtiğini fırsat buldukça Bodrum’da gezdiğini anlatan Tuğba Özay betonlaşmadan dolayı çok etkilendiğini belirterek şunları söyledi:

“Bodrum, Bodrum yani sonuçta çok çok güzel bir yer. Benim bütün çocukluğum burada geçti. Uzun zamandır bu kadar net bir gezim olmamıştı. Bodrum’da üzüldüğüm şeyler var. Çocukluğum burada geçtiği için o betonlaşmaya görmüş olmak beni çok üzdü diyebilirim. Halikarnas’ın yıkılmasına çok üzüldüm çünkü Halikarnas Bodrum’un bir simgesi bir sembolüydü hatta şarkısı bile vardı.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu