AsayişGündemManşet

AYNI TAKIMDA TOP KOŞTURMAK İSTİYORLARDI

bodrum-trafik kazasıBodrum-Turgutreis Karayolu Bitez Kavşağında sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında, 16 yaşındaki Doğukan Tanışan hayatını kaybederken ikiz kardeşi Batukan Tanışan ve araç sürücüsü Ali Osman Konduz ağır şekilde yaralandı. Araçta bulunan diğer yolcu Oğuzhan Önel’inde Bodrum Devlet Hastanesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaza bu sabaha karşı, üstü açık spor araç ile Bodrum’dan Turgutreis istikametine doğru ilerlerken Bitez akıllı kavşakta sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile meydana geldi. Kavşaktaki kaldırım taşlarına çarpan spor otomobil taklalar atarak yol kenarına savrulduğu sırada araç içindekilerde çevreye saçıldı.

Kazanın nedeni ise aşırı hız ve dikkatsizlik olarak belirlendi.

Görgü tanıklarından bir kişi olay anını şu sözlerle anlattı:

“Bodrum’dan bu tarafa doğru geliyordu, Bitez Kavşağına hızlı geliyordu. Kavşaktan virajı alırken kaldırımdan 3-4 takla atarak araç buraya girdi. İçindekiler zaten bir ölü var herhalde geri kalanını bilmiyorum. 4 kişilerdi.”

Kazayı ihbar alan kurtarma ve sağlık ekipleri ile yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastanelere sevk etti. Polis ekipleri inceleme başlattığı kazada hayatını kaybeden Doğukan Tanışan’ın cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Morga kaldırıldı.

Feci kazada hayatını kaybeden Doğukan ile ağır şekilde yaralanarak yoğun bakımda tedavisi süren Batukan isimli ikiz kardeşlerin aynı takımda futbol oynamayı hayal ettikleri öğrenilirken kardeşlerin Göztepe Bodrum Futbol Okulunda top koşturdukları bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu