AsayişGündemManşet

TARIM FESTİVALİ KANA BULANDI

bodrum-silahla yaralamaBu yıl 2’incisi gerçekleştirilen Bodrum Tarım, Kültür ve Sanat Festivali’nde çıkan silahlı kavgada bir kişi ayağından vurularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre şenlik alanında mandalina ürünleri satan bir standın elektriği kesilmesi sonucu buzdolabındaki malzemeleri bozuldu. Zararlarının karşılanmasını isteyen stant sahipleri ile şenlik organizasyonunu gerçekleştiren özel bir firma yetkilisi G.O. arasında bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından şenlik alanından ayrılan organizasyon yetkilisi G.O., yaklaşık 15 dakika sonra yanında 3 arkadaşıyla birlikte tekrar şenlik alanına geldi.

Taraflar arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce G.O., yanında getirdiği silahla Murat Arslan’ı ayağından vurdu. G.O., daha sonra yanındaki arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden uzaklaştı.  Haber verilmesi üzerinde bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.  Kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri görgü tanıklarının da ifadesine başvurdu.

Ayağından yaralanan Murat Aslan ise ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Arslan’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili sorruşturma geniş çaplı bir şekilde devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu