GündemManşet

SANATÇILAR GÜNDOĞAN’DA BULUŞACAK

sanatcilar gundoganda calisacak-bodrumİstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Esra Kaya Erdoğan ve turizmci Atilla Erdoğan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Konuklar, Başkan Kocadon ile Bodrum ve gündeme ilişkin değerlendirmelerini paylaştı. Bodrum Belediyesi’nin de destek verdiği Galeri Soyut tarafından düzenlenen Sanat Buluşmaları-2 adlı sergiye ev sahipliği yapacak olan Bodrum Küçükbük’teki Gündüz Otel’in işletme sahibi Atilla Erdoğan da ziyarette Başkan Kocadon’a, etkinlik hakkında bilgi verdi.

Atilla Erdoğan, 01-07 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliğin hedefinin, geleneksel çalıştayların amacından farklı olarak temsil ettikleri sanatçıların buluşmaları, geleceğe yönelik planlama ve yol haritalarının belirlenmesi, karşılıklı beslenme ve algı dünyalarına katkı sağlayacak ortamın hazırlanması olduğunu belirtti. Böyle bir etkinlikte rol almaktan ve etkinliğe destek vermekten onur duyduklarını da ifade ederek, “Bodrum’da yapılacak olan nitelikli sanatsal etkinliklerin, Bodrum’un sanat ve kültür dünyasına yeni bir ruh ve enerji katacağına inanıyorum. Otelimizde düzenlenecek olan bu sergi de, Bodrum’un kültür ve sanat kalesi karakterinin bir kez daha  mühürlendiğini vurgulayacak.” dedi.

Öncelikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Esra Kaya Erdoğan ile turizmci Atilla Erdoğan’a ziyaretleri için teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, sanat ve kültürle iç içe yaşayan Bodrum’da gerçekleşecek olan bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu