GündemKültür SanatManşetSağlık

KANSER HASTALARI İÇİN SERGİLENECEK

derin tutku -sergiAyşegül Dinçkök’ün objektifinden sualtının büyülü kareleri Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi’nde…

Şaşırtıcı, büyüleyici, rengarenk… Okyanusun derinliklerinden yansıyan birbirinden güzel kareler… Sualtı fotoğrafçısı Ayşegül Dinçkök’ün, Endonezya’nın Batı Papua bölgesinde bulunan ve sualtı güzellikleriyle ünlü Mercan Üçgeni’nde çektiği fotoğraflar, Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi’nde gün ışığına çıkıyor. Ayşegül Dinçkök’ün soyut bir gözle yorumlayarak çektiği birbirinden etkileyici fotoğraflar, 24 Haziran 2017 Cumartesi günü, 18.00’de Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi’nde düzenlenecek açılış kokteyli ile izleyicileri ve kanser hastalarıyla buluşacak.

“Derin Tutku Air” sergisinin 2. ayağı kapsamında Ayşegül Dinçkök, eşsiz sualtı dünyasında yakaladığı 24 fotoğraftan oluşan sergisi ile hem çevre sorunlarına karşı farkındalık yaratmaya çalışacak, hem de kanser hastaları ve yakınlarına, derinliklerden yansıyan muhteşem karelerle moral verecek. Sergi bitiminde fotoğraflar, Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi’ne hediye edilerek koridorları süslemeye devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu