AsayişGündemManşet

BİRİ ÖĞRETMEN BİRİ MÜHENDİS….

sosyete torbacılarıBodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda 21 gram kokain, 330 gram skunk, 97 gram Afgan esrarı, 16 kök hint keneviri, bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar sonucunda Bodrum’a tatile gelen zenginlere uyuşturucu sattığı tespit edilen makine mühendisi M.Ü.’nün üzerinde 10 paket satışa hazır kokain ele geçirdi. M.Ü, ile birlikte aynı araçta bulunan ve Bodrum’da özel bir okulda beden eğitimi öğretmenliği yapan Ç.A.’nın üzerinde de 20 adet kenevir tohumu ele geçirildi.

SOSYETEYE UYUŞTURUCU TEMİN ETTİKLERİ İDDİA EDİLİYOR

M.Ü ve Ç.A.’nın birlikte kaldıkları evde yapılan aramada ise; 10 paket satışa hazır kokain, ayrı bir poşette 17 gram kokain olmak üzere toplam 32 gram kokain, her biri 5 gramlık satışa hazır 11 paket ayrıca değişik kaplarda toplam 330 gram skunk, 97 gram Afgan esrarı tabir edilen preslenmiş esrar, 5 saksı içerisinde toplam 16 kök hint keneviri, bir adet hassas tartı, uyuşturucu maddeleri öğütmek için kullanılan bir alet, uyuşturucu madde içmek için kullanılan demir düzenek, uyuşturucu maddeleri paketlemekte kullanılan 184 adet kilitli poşet ele geçirildi.

Şüpheli M.Ü. ve Ç.A. Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğindeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu