GündemManşetSiyaset

MHP’LİLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

MHP-BodrumMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Başkanlığı parti üyelerine iftar yemeği düzenledi.

MHP Bodrum ilçe Başkanı Cengizhan Sancar tarafından parti üyelerine iftar yemeği verildi. Yaklaşık beş yüz kişinin katıldığı yemekte çoğunluğunun kadın olması dikkatlerden kaçmadı. Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan MHP Bodrum ilçe Başkanı Cengizhan Sancar terörü lanetleyerek “Bu ülkeyi bölemeyecekler biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak buna izin vermeyeceğiz. Fetö’nün oyunlarına gelmeyeceğiz. PKK’ya göz açtırmayacağız. Türk Bayrağını indirmeye kimsenin gücü yetmez”dedi.

Sancar konuşasına devam ederken MHP Bodrum ilçe teşkilatı gençlik kolları tarafından salonda büyü k bir Türk bayrağı açıldı. İftar programının devamında ise Mehter takımı salona girerek mehter marşları çalmaya başladı. Bir yandan mehter takımı gösteri yaparken bir yandan çocuklara ise balon dağıtılıp Palyaço gösterileri yapıldı.

Öte yandan durumu iyi olmayan partililere ise yardım paketleri dağıtıldı. Yaklaşık 3 yüz adet yardım paketi ihtiyacı olan vatandaşlara verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu