GündemKültür SanatManşet

FESTİVAL MİNİKLERİN GÖSTERİLERİ İLE BAŞLADI

BODRUMDANS FESTBodrum Belediyesi’nin ve Kültür Turizm Bakanlığının destekleri ile “Bodrum Dans Kulübü” tarafından, her yıl Mayıs ayının son haftasında, düzenlenen Uluslararası Bodrum Dans Festivali çocuk gösterileri ile start aldı.

Minik dansçılar Bodrum Kalesinde akşam saatlerinde başlayan seremoninin ardından sırayla sundukları 24 dans gösterisi ile izleyenleri ve ailelerini adeta büyülediler. Rengarenk kostümleri, farklı dans türünden sundukları büyüleyici koreografileri ve hepsinden önemlisi dansa olan tutkuları ile kendilerini izleyen binlerce kişiye görsel bir şölen sundular.

Geçen yıl 1171 dansçının katıldığı festivale bu yıl 1739 dansçı katılıyor. Katılım sayısındaki %48 lik bu artış ve beş gün süresince Bodrum’da konaklayan dansçı ve beraberinde gelen dansçı yakınları ile ülke turizmine yaklaşık 1,5 milyon Euro katkı sağlanması hedefleniyor.

Tamamı halka açık ve ücretsiz olan etkinlikler, Bodrum Yarımadasında faaliyet gösteren ve yaşadıkları beldeye olan sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden sponsorların değerli katkıları ile gerçekleşiyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu