EkonomiGündemManşet

PRINCESS MARKETİNG 30. YILINI KUTLUYOR

Prıncess Marketing BodrumToptan Gıda Pazarlama ve dağıtım tedarik zinciri sektörünün öncü kuruluşu Prıncess Marketing Bodrum Şubesini görkemli bir törenle açtı.

Alanya’dan – Çeşme’ye kadar uzanan sahil şeridindeki önemli turistik tesislere 4 bölgedeki lojistik üsleri, frigolu araçları ve işinin uzman çalışanlarıyla hizmet sunan Prıncess Marketing’in Bodrum Şubesinin açılışına Vali Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum Cumhuriyet Başsavcıvekili Bülent Dinçel, Princess Marketing Yönetim Kurulu üyeleri Dr.Kenan Magripli ve Nail Danyal, Princess Marketing Genel Müdürü Ferhan Yamanus, Princess Marketing Ege Bölge Müdürü Muzaaffer Karagöz, BODER Başkanı Halil Özyurt ve seçkin davetli topluluğu katıldı.

Prıncess Marketing’in açılışında konuşan Princess Marketing Yönetim Kurulu üyesi Dr.Kenan Magripli, ” Son 2 yılda ülke turizminin uğradığı olumsuzluklar diğer sektörleri de etkiledi. Bodrumda yeni bir yatırıma giriştiğimizi duyan dostlarımız bize; Herkes küçülmeye giderken Yeni bir yatırım yapmanın zamanı mı? diye sorduklarında, biz de kendilerine tam zamanıdır. Zira sen yapmazsan, ben yapmazsam kim çıkarır bizi bu krizden demiştik. Örnek olarak ta, Cumhuriyet tarihimizin yaşadığı 2001 krizine rağmen o yılların en büyük turizm yatırımı olan 1200 yataklı Bodrum İberotel Princess’i, yani bugünkü adıyla Türkbükü Hilton’un temelini atarak 2004 yılında hizmete açmıştık. Çünkü biz ülkemizin dinamizmine güveniyoruz. Tecrübelerimiz bize gösterdi ki Türk Turizmi olumsuzluklardan en çabuk toparlanan nadir ülkedir” dedi.

Princess Marketing Yönetim Kurulu üyesi Magripli,”

Uluslararası üne sahip üreticilerimizle, tedarikçilerimiz ile Akdeniz çanağının en güzel tesislerini yapan yatırımcılarımızla, onları çok güzel yöneten müdürleri ile ve her türlü sorunun çözümünde yatırımcının, işletmecinin yanında yer alan değerli kamu mensupları ile birlikte önceki

yıllardaki başarıyı kısa sürede yakalayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Prıncess Marketing’in açılışında konuşan Vali Amir Çiçek,” Böyle bir yatırımı buraya kazandıran siz girişimci işadamlarımızı kutluyorum. Böylesi önemli bir yatırımı bölgemize kazandırmanızdan dolayı sizlere müteşekkirim. Konuşulacak çok fazla bir şey yok, sizleri alkışlıyorum” dedi.

Bodrum-Milas Karayolu Meşelik mevkiindeki 5000 m2’lik alana kurulan Prıncess Marketing’in açılışı kurdelasını Vali Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum Cumhuriyet Başsavcıvekili Bülent Dinçel, Princess Marketing Yönetim Kurulu üyeleri Dr.Kenan Magripli ve Nail Danyal, Princess Marketing Genel Müdürü Ferhan Yamanus, Princess Marketing Ege Bölge Müdürü Muzaaffer Karagöz birlikte kestiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu