GündemMagazinManşet

BODRUM’DA Bİ ANGARA GECESİ

la bebe-mustafa taşLa Bebe Bizimki Bi Angara Meyhanesi’nde önceki akşam düzenlenen Ankaralılar Gecesinde sahne alan Mustafa Taş ile davetliler keyifli saatler yaşadı.

Açıldığı günden bu yana Bodrum eğlence sektöründe yeni bir çığır açan La Bebe Bizimki Bi Angara Meyhanesi düzenlediği özel bir program ile konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecede sahne alan Ankaralı sanatçı Mustafa Taş kendine has yorumu ve eşsiz sesiyle söylediği şarkılarla mekanı dolduran davetlilere zaman zaman duygulu anlar yaşattı. İlerleyen saatlerde Ankara şarkıları ile misafirleri coşturan Mustafa Taş, “Bodrum’da değil sanki Ankara’da bir sahnede gibiyim” diyerek karşılaştığı ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Taş’ın seslendirdiği türkülerle sahne önündeki pistin bir an bile boş kalmadığı gecede misafirler geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

Gecede gazetecilere açıklama yapan işletme sahibi ve ART Consultancy Yönetim Kurulu Başkanı Arda Tekbaş, özel konuklarıyla müşterilerine Bodrum’da benzeri olmayan geceler yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu