GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ ÜNİVERSİTEYE DERSİNİ VERDİ

kircicegi-bodrum-basket-1Ankara deplasmanına kazanmaya gidiyoruz diyen Kırçiçekleri sözünü tuttu.

Sahasında oynadığı Orman Gençlikspor maçını kazandıktan sonra Ankara’ya galibiyet parolasıyla giden Kırçiçekleri, Çankaya Üniversitesi’ni yenerek zorlu deplasmanı kolay yaptı. 64-70’lik skorla aldıkları galibiyetle bilyoner.com ligi iddialarını arttırarak devam ettirdiler.

Bodrum’un kadın basketbol ligindeki temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basket, bilyoner.com ligine yükselme grubunda deplasmanda verdiği mücadeleyi kazırken, en önemli rakibi Bornova Becker evinde Orman Gençlikspor’a 59-61 yenildi.

Ankara’da oynanan maçın ilk periyodu saha baskısını iyi kullanan Çankaya Üniversitesi 20-16 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci periyodda defans ve hücum ribaundlarında üstünlük sağlayan Kırçiçekleri 19 sayı üreterek devreyi 33-35 önde kapadı.

3.Periyod da Rabia’nın 3 sayılık atışlarda yakaladığı yüksek yüzde ve başarılı asistler Çankaya Üniversitesi’nin 21-12’lik skor bulmasını ve periyodu 54-47 önde tamamlamasını sağladı.

Son periyod’da oyuna geri dönen Kırçiçeği Bodrum Basket, sert ve inatçı savunma ile birlikte ribaund üstünlüğünü de ele geçirdi. Kırçiçeklerinden Shayann Raquel Selby ve Melek Bilge ile bulduğu sayılar galibiyeti katkı yaptı. Bu periyod da 23 sayı üreten Kırçiçekleri, periyodu 10-23 maçı da 64-70 kazandı.

Maç sonrası elde edilen galibiyeti değerlendiren Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü Başkanı Yiğit Özmen, “Çok önemli bir galibiyet aldık. Final grubunda oynadığımız 3 maçın ikisini kandık. Bizimle beraber 2 galibiyeti olan Bornova Becker ve Orman Gençlikspor var. Bu açıdan Bornova Becker maçı çok önemli. 22 Mayıs’da oynayacağımız Becker maçında tribün desteği bizim için çok önemli. Bodrumlu sporseverleri bu maça bekliyoruz.” Dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu