GündemManşetSpor

YALIKAVAKLI GENÇLERDEN BÜYÜK BAŞARI

WhatsApp Image 2017-05-12 at 14.43.05Liseler arası Bayanlar Türkiye Hentbol müsabakalarında ilk 8 takım arasına giren Yalıkavak Halil İbrahim İper – Adnan İper Anadolu Lisesi Kız Hentbol Takımı Amasya’da yapılacak finallere katılmaya hak kazandı.

Denizli’de Doğa Koleji’yle karşılaşan temsilcimiz rakibini  28-21 yenerek adını ilk 8 takım arasına yazdırdı. Bu sonucun ardından önümüzdeki hafta Amasya’da yapılacak Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazanan Yalıkavak Halil İbrahim İper – Adnan İper Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecek.

Bodrumlu gençlerin büyük bir başarı elde ettiğini söyleyen Yalıkavakspor Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen “Yalıkavak Halil İbrahim İper – Adnan İper Anadolu Lisesi Kız Hentbol Takımı’ndaki 10 oyuncu bizim Yalıkavakspor’da da forma giyiyor. Şimdi Amasya’da Türkiye şampiyonu olmak için mücadele edecekler. Bodrum’u en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Öğrencilerimizin antrenörü Gökhan Ceyhan ve okul öğretmenlerini de bu başarıya katkılarından dolayı tebrik ediyorum. Onların emeği çok büyük”  dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu