GündemKültür SanatManşet

BODRUM’UN GURURU OLDULAR

dans-BodrumOasis Avm içerisinde Hizmet Veren ”Seashine Dans ve Sanat Akademi” TDSF Marmaris Etabı Yarışmasında Gençler Kategorisinde 1. ve 2. olarak Bodrumu gururlandırdılar.

Hafta Sonu Marmaris Grand Yazıcı Turban otelde gerçekleşen Sosyal Latin Dansları (Salsa) yarışmasında Seashine Dans ve Sanat Akademi öğrencileri; Erhan Çekici-Bensu Çakmak 1. , Turhan Can Öztürk – Aylin Bozyer 2. lik ödülleri alarak diğer şehirlerden gelen yarışmacılar arasından sivrilerek ödülleri paylaştılar.

Şampiyon Yarışmacılar Seashine Dans ve Sanat Akademi Eğitmenleri Fevzi Deniz Işıldar , Melis Şenol , Merve Paftalı ve Derya Seyis ‘e teşekkür ederek aldıkları dereceyi onlara hediye ettiklerini TDSF’nin bir sonraki etabı Bodrum etabında da aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini söylediler.

Seashine Dans ve Sanat Akademi’nin kurucusu ve eğitmeni olan Fevzi Deniz Işıldar ise ” Seashine dans akademinin topluma yararlı ve bilinçli insanlar yetiştirmek olduğunu Dansın sadece bir eğlence değil aynı zamanda bir disiplin olduğunu ve her ailenin çocuklarını dansa yönlendirmesi gerektiğini söyledi. ”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu