GündemHayatManşet

BALAYI TATİLLERİ ZEHİR OLDU

balayı3 gün önce İstanbul’da evlenerek balayı tatili için Bodrum’a gelen çift, kendilerine tur şirketi tarafından satılan oda yerine başka bir manzara ile karşılaşınca aynı gün İstanbul’a geri döndü.

Bir tur şirketi tarafından Akyarlar Mahallesi’ndeki bir otel için 4 günlük tatil satın alan çiçeği burnunda evli çift fotoğraflarını gördükleri oda yerine daha küçük ve kötü bir ortamla karşılaşınca neye uğradıklarını şaşırdılar.

Daha birkaç gün önce evlenen ve balayı tatili yapmak için Akayarlar’daki bir otele giriş yapan Necla ve Gökhan Ayar çifti kendileri için ayrılan odaya girdikleri anda kötü bir koku ile karşılaştıklarını iddia ettiler. Tur şirketi tarafından kendilerine gösterilen balayı odasını beklerken manzarasız ve kötü kokular yayılan bir oda ile karşılaşan çift balayı tatillerini hayal kırıklığı içinde sonlandırarak İstanbul’a geri döndü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu