EğitimGündemManşet

YENİ DERSLİKLER EĞİTİME GÜÇ KATACAK

BSN02Vali Çiçek, Yatağan ve Bodrum ilçesinde yapımı devam eden ve bitme aşamasındaki okullarda incelemelerde bulundu.

Vali Çiçek ilk olarak Yatağan İlçesinde YİKOB tarafından yaptırılan 24 derslikli Sağlık Meslek Lisesi ve pansiyonunda daha sonra ise Bodrum ilçesinde yapımı devam eden 16 derslikli Konacık ortaokulunda incelemelerde bulundu.

Vali Çiçek’e Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Yatağan Kaymakamı Hayretti Çiçek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal eşlik etti.

Yüklenici firmadan okul ve pansiyonun son durumu hakkında bilgi alan Vali Çiçek, yaptığı açıklamada: “Yatağan ilçesinde çocuklarımızın eğitimi ve barınmaları amacıyla yapımı devam eden okul ve pansiyon ile önemli bir ihtiyacı gidermiş bulunuyoruz. Eğitime yapılan bu yatırımlar çocuklarımızın geleceğe hazırlanması amacıyla oldukça önemlidir” dedi.

Vali Çiçek, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında okulumuz ve yurdumuzun yapımının tamamlanarak, hizmete açılacağını söyledi.

Yatağandaki incelemelerin ardından Bodrum ilçesine giden Vali Çiçek, burada Konacık 16 derslikli ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Burada Vali Amir Çiçek’e Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Emin Geçin eşlik etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu