GündemMagazinManşet

GELİN VE DAMAT ORTAMA UYDU

Bodrum-gelin-damatBodrum’da düzenlene çocuk şenliğinin ortasında kalan gelin ve damat neye uğradığını şaşırdı. Bir anda etkinliğin ortasında kalan çiçeği burnunda çift için oyun havaları çalındı düğün yapıldı.

Bodrum’da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafında 21’inci çocuk şenliği düzenledi. İskele meydanında kurulan büyük platform önünde çocuklar halk oyunlarını sergiledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliğe çok sayıda çocuk halk oyunları oynayarak gösteriler yaptı. Gösterilerin yapıldığı esnada etkinliğin ortasında kalan gelin ve damat ise kendini bir anda şenliğin ortasında buldu.

Bodrum Belediye nikah salonunda evliliğe ilk adımlarını atan çift Bodrum’u gezmek için iskele meydanına geldi. Şenliğin ortasında kalan çift ne yapacaklarını şaşırdı. Çiçeği burnunda Servet Kalkanlı Burcu Kalkanlı çifti çalan oyun havasıyla meydanda oynamaya başladı. Çevredeki vatandaşların ve çocuklarda gelin ve damada eşlik etti. Kalkanlı çifti 20 dakika boyunca canlı müzik eşliğinde çiftetelli oynayarak ilk düğünlerini yapmış oldular. Daha sonra meydanda ayrılan Kalkanlı çifti meydandaki vatandaşlar tarafında tebrik edildi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Servet ve Burcu çifti ne olduğunu anlamadan bi anda kendimizi meydanda oynarken bulduk ifadelerini kullanarak “Nikahtan sonra meydana inip bir şeyler içerek nikahımızı kutlayalım dedi. O sırada meydanda bir etkinlik varmış. Bizim içinde güzel bir sürpriz oldu. Meydana davet ettiler oynadık. Düğünü önceden yapmış gibi olduk. Çok eğlendik, çok mutlu olduk. Tanıdık tanımadık herkes eşlik etti. Bodrum’da yapılacak en güze düğünlerden birisi gibi oldu. Nikahımızı kıydık düğünümüz ise 29 Nisan’da idi ama artık gerek kalmadı. Biz buradan direk balayına gidelim diyoruz” ifadelerini kullandılar.

Bodrum Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Meral Saraçbaşı ise şenlikte düğün yaptıklarını belirterek “Nikahlarında sonra iskele meydanına gezmeye gelmişler arkadaşlar. Birden bire bizim etkinliğimize dahil oldular. İstedikleri parçayı çaldık ve oynadık. Çiftimizle birlikte herkes eğlendi” şeklinde konuştu.

Servet ve Burcu çifti daha sonra meydan dan ayrılarak düğünlerini yapacakları Kırşehir’e yola çıktılar. Etkinlik ise kaldığı yerden devam etti. Yerli ve yabancı turistlerde etkinliği meraklı gözlerle izledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu