AsayişGündemManşet

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

IMG_7557Bodrum’da yaşamını sürdüren 54 yaşındaki Yavuz Önbaş bir ay önce taşındığı ve yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Kumbahçe Mahallesi 2420 sokakta yalnız yaşayan Yavuz Önbaş’tan 5 – 6 gündür haber alamayan komşuları şahsın evine giderek kapısını çaldı. Kapının açılmaması üzerine kapı aralığından içeri bakan komşuları Önbaş’ın içeride hareketsiz halde yattığını gördü. Haber verilmesiyle bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis eşliğinde çilingirin kapıyı açmasının ardından kontrollerini yapan sağlık ekipleri 1964 doğumlu Yavuz Önbaş’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Önbaş’ın cesedi Bodrum Belediyesi Cenaze Nakil aracıyla kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Geçmiş yıllarda beden eğitimi öğretmenliği yapan ve bir süre önce istifa eden Yavuz Önbaş’ın daha sonra dağıtım ve kantincilik işlerinde çalışarak emekli olduğu belirtildi.  Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören Önbaş’ın sağlık sorunlarından dolayı yoğun ilaç kullandığı da öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu