GündemManşetSpor

BMK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

bmk-enduro ziyaretleriÖnümüzdeki hafta yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonası 1.Ayak Bodrum Yarışı öncesi tüm hazırlıklar son sürat devam ediyor.

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle, “Yeni Parkur, Yeni Heyecan” sloganıyla Bodrum Motosiklet Kulübü’nün ev sahipliğinde Mumcular-Çamarası köyünde düzenlenecek. Türkiye’nin en yetenekli enduro yarışçılarının katılacağı şampiyona öncesi Bodrum Motosiklet Kulübü, ilçe genelindeki ziyaretlerini de sürdürüyorlar. Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Cevdet Erçik ve yönetim kurulu üyeleri ve üyelerin de katılımlarıyla ilk ziyaretlerini Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’a gerçekleştiren BMK üyeleri, Bekir Yılmaz’ı yarışlar hakkında bilgilendirerek, davetiyelerini verdiler. Daha sonra Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş ve Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin’i de ziyaret eden, kulüp başkanı Cevdet Erçik, yönetim kurulu üyeleri, İrfan Değercan, Mahmut Cingöz, Ömer Ölçer, Volkan Baykoz ve Kadir Güner’den oluşan BMK Heyeti, basına yaptıkları açıklamada;

“Yeni Parkur, Yeni Heyecan” sloganıyla Bodrum Motosiklet Kulübü’nün ev sahipliğinde Mumcular-Çamarası köyünde düzenlenecek. Türkiye’nin en yetenekli enduro yarışçılarının katılacağı şampiyonanın ilk ayağında yarışçılar, 29-30 Nisan tarihlerinde Bodrum Enduro Motosiklet Yarış Parkurunda start alacaklar. Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla, Bodrum Motosiklet Kulübü’nün düzenlediği Türkiye Enduro Şampiyonası Bodrum Ayağında, Türkiye genelinden 250 sporcunun katılması bekleniyor. Bodrum’da düzenlenen bu önemli yarışa tüm halkımızı bekliyoruz. Yarışlar için Bodrum’dan parkura yolcu taşıyacak bir sistem oluşturmak için çaba gösteriyoruz. Tüm Bodrumluları bu önemli yarışa bekliyoruz.” dediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu