GündemHayatManşet

VALİ ÇİÇEK, KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİNE KATILDI

Muğla-kutlu doğum haftasıMuğla Valisi Amir Çiçek ve Hülya Çiçek Hanımefendi Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı.

Kurşunlu Camisi Meydanında düzenlenen etkinlik, Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif ve Hatim duasının okunmasıyla başladı.

Haftanın açılışında konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, 1989’dan beri kutlanan Kutlu Doğum Haftası’nın insanlığa barış, sevgi ve hoşgörü getirmesi temennisinde bulundu.

2017 yılı Kutlu Doğum Haftası’nın büyük hayırlara, daha güvenli bir dünyaya vesile olmasını dileyen Vali Çiçek, “Hazreti Peygamberi anmak için idrak ettiğimiz Kutlu Doğum Haftası milletimizin kalbinde daima var olan peygamber sevgisi, peygamber sevdasının bir tezahürü olsun diyorum. Gelin; öncelikle kendimizi, çevremizi, insanları, çocukları, doğayı sevelim ki toplumda dostluklar, güven ve sevgi olsun. Sevginin ve barışın olduğu bir dünya diliyorum.” dedi.

İl Müftüsü Abdurrahman Koçak da bu yılki Kutlu Doğum Haftası temasının “Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu” olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Müftü Koçak tarafından hatim duası yapıldı. Muğla İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında vatandaşlara 5 bin gül dağıtıldı, kitaplar hediye edildi. Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunuldu. Meydanı dolduran vatandaşlara yemek ikram edildi.

Programa Vali Amir Çiçek’in yanı sıra eşi Hülya Çiçek, İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu