GündemManşet

LA BEBE’DE BASIN GECESİ

La Bebe-4Eğlence sektörüne yeni bir soluk kazandıran “La Bebe/Bizimki Bi Angara Meyhanesi” isimli işletme Bodrum’da görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcilerini misafir etti.

Geçtiğimiz günlerde hizmete giren, ART Consultancy bünyesinde yer alan ve yeni bir marka olan “La Bebe/Bizimki Bi Angara Meyhanesi” gazeteciler için özel bir gece tertip etti.

Davete katılan gazeteciler, ART Consultancy Yönetim Kurulu Başkanı Arda Tekbaş, kız kardeşi Çağrı Tekbaş ve İşletme Sahibi Ezgi Tekbaş tarafından ağırlandılar. Gecede misafirlerine hoş geldin diyen Arda Tekbaş sahneye, mekanın kuruluşunda birlikte çalıştığı, Çağrı Tekbaş, Ezgi Tekbaş ve Emre Çokbaş’ı çağırarak şunları söyledi:

“Açılışımızda yanımızda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. O gün sizlerle yeterince ilgilenemedik ve o sebeple böyle bir gece organize ettik. Hepinizden Allah razı olsun. Hepinizin her zaman başımızın üstünde yeri var. İyi ki geldiniz, sizleri aramızda görmekten dolayı son derece mutlu olduk.”

Gazeteciler adına konuşan Toyga İçözü’de, davet için teşekkür ederek işletme sahiplerine hayırlı kazançlar diledi.

Canlı müzik eşliğinde, deneyimli mutfak personelinin elinden çıkan bir birinden lezzetli yemeklerin ardından gazeteciler ve Arda Tekbaş Ankara havalarıyla karşılık oynayarak moral depoladılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu