EkonomiGündemManşetTurizm

İLK SEFERİNDE İSRAİLLİ TURİSTLERİ TAŞIDI

Bodrum-kos feribot seferiBodrum’dan, Yunanistan’ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum’a karşılıklı yolcu getirecek katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle yaptı.

Bodrum-Yunanistan arası sefer yapacak 440 yolcu kapasiteli 32 metrelik “Akçakoca” isimli katamaran tipi feribot, Bodrum Gemi Yanaşma iskelesine yanaştırıldı.

İlçede tatillerini sürdüren İsrailli turistlerin ağırlıkta olduğu turistler, sabah saatlerinde Bodrum’un Paşatarlası mevkisindeki Gemi Yanaşma İskelesinde hazır bekletildi.

Yeşil Marmaris Hattı Satış ve Pazarlama Müdürü Sertaç Erarslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum-Kos katamaran seferlerinin başladığını söyledi.

Katamaran teknesinin Bodrum’dan 200 yolcuyla hareket ettiğini anlatan Erarslan, “200 turistle hareket ediyoruz. İnşallah bu sayının giderek artmasını umuyoruz. Bu yıl 24 Haziran itibariyle de Bodrum-Rodos seferlerimiz başlayacaktır.” dedi.

Erarslan, hem ilçede yaşayan hemde yabancı uyruklu misafirlerin bu turlardan yararlanabileceğini anlattı.

Rodos seferlerinin daha önceki yıllarda yapıldığını, ancak teknelerin bu kadar hızlı olmadığını belirten Erarslan, şöyle konuştu:

“Rodos Adası daha uzun sürüyordu. Biz bu yıl bu yolculuğu hızlı teknelerle yapacağız. Rahat ve konforlu bir ulaşım olacak. Yunanistan’ın İstanköy Kos Adasına’da 20 dakika sürüyor. 28 Nisan’dan itibaren her gün karşılıklı seferler olacak. Bugün Bodrum’da bulunan İsrailli turistleri gönderdik. Avrupalı turistleri de taşıyacağız. Şuanda günübirlik seferler yapılıyor.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu